Mar 30, 2007, 6:17 PM

Никога 

  Poetry
1103 0 2
Сърцето обича, прощава.     
И ти никога няма да си сам,   
Щом още чувстваш и плачеш.      
Има смисъл в света.     
Бори се,обичай, мечтай    
И твои ще са дните.     
Повярвай ми, подай ми ръка.      
Бъди с мен в мечтите.

© Мелиса-Мел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??