Силует в тъмнината -
Непознат...
Стъпки в пясъка -
Нечии...
Пръсти по прозорците -
Чужди...
Ничии!...
Ничий силует!
Ничии стъпки!
Ничии пръсти!
Ничии!...
...
Някой го няма...
...
Всеки е "никой" за някой...
Но има ли "някой" за всеки?...
........................................................
© Лилия All rights reserved.