Sep 10, 2009, 12:56 PM

Никъде. С никого. Никаква 

  Poetry
637 0 12

Не мога да побера
на вятъра всички копнежи.
Аз съм затвор.
Решетки от черна вина
пристягат съня ми разнежен
и плаче в минор.



А тази есен подрани
и тези хора се разбързаха.
Ръбести стари страни
нови болки обвързаха.



Не мога да побера
на разума всичките лудости.
Аз съм от глина.
В дъжда се топя
и стечена пак върху другите,
формата си ще стигна.



А тази есен подрани
и тези хора се развикаха.
Тясно е вън, и вътре тесни.

         Никъде. С никого. Никаква.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??