May 26, 2005, 6:53 PM

НИМА НЕНУЖНА Е И РАДОСТТА... 

  Poetry
1189 0 0
Защо на наш'та възраст
се чувстваме различни от света,
защото май НЕ липсва дързост
да се доказваме в мига!!!

Защо да пазим чувствата си скрити?
Защо да бъдем шити по калъп?
Нима ще бъдем в някой ъгъл скрити?
Та така светът ще бъде ПЪЛНА СКРЪБ!

Всеки с нещо трябва да се отличава,
та нали за туй е младостта.
Иначе какво ще става -
на роботите им липсва радостта...

Не позволявайте на никой да ви тъпче,
да ви диктува писаните и неписаните правила,
да ви отнема щастието дето и без туй е малко
в сивотата 'дето е обвила днес деня!!!

Бъди свободна, дива, даже егоистична,
сега дошло е времето и за това,
бий им дуспата на тия с физиономията си критична,
дето карат ни сега да забравяме, че сме деца...

© Яна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??