Защо? Нима сълзите ми не значат нищо?
Защо? Нима това е любовта?!
Да ме мразиш, просто е излишно,
щом за мене си света!
Не се страхувай! Болката минава,
колкото и да ме нараниш.
Не бягай! Люовта остава
и може би държи те жив!
© Надя Стоянова All rights reserved.