Нищо друго
Ти си…
ти си,
ТИ СИ!
Къде изчезна?
В коя бездна?
Бях в теб,
а сега?
Само тишина.
Не чувам,
не виждам,
не усещам,
не искам…
нищо друго!
Само теб!
А ти къде си?
Зад кои завеси
си се скрил?
И бавно чезна
в същата бездна.
Само едно желание -
пак да съм там,
където си сам.
Вътре в теб
и нищо друго…
нищо друго.
© Стефка Георгиева All rights reserved.