Жената снагата изпъва,
когато я гледат мъже.
Очите на кръст им разпъва
и хем ги повежда с въже.
Запънали речник зад зъби,
мъжете пък хубост крадат.
Готови да идат за гъби
и първи от тях да ядат.
Готови са жертва да станат -
с живота си да се простят.
Но няма комай да престанат
за женска любов да мъстят.
© Никола Апостолов All rights reserved.
Дано това поне не се променя!
Поздрав!