Nov 28, 2012, 12:31 PM

Нищо лично! 

  Poetry » Other
500 0 3

"Нищо лично!" -
колко си прав!
Само думи.
Леко флиртуване.
Без тревоги.
Никакъв страх,
че от утре
ще кажеш:
"До чуване!"
и ще спрем
да се чуваме.

Толкова
драматични
раздели,
като в индийски филм,
преживях!

"Нищо лично!" -
думите ти
промиват
 мозъка ми.

Виждал ли си
как с маркуча
върху тезгях
измиват труповете
във моргата?

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??