Нищо не може да ме спре
да те обичам и желая.
Дори любовта ти да умре,
моята ще е жива, зная.
Нищо не би могло да ме прекърши
в студени декемврийски дни.
Дори пролетта да свърши,
лятото ще гали твоите очи.
Нищо не може да ми забрани
да сънувам допира ти нежен.
И дори любовта да ме рани,
не бих забравила погледа небрежен.
Нищо и никой няма да ме промени,
дори с друга живота да поемеш.
Аз цял живот ще те обичам, разбери,
частица от моята любов ще вземеш.
© Иваничка Петкова All rights reserved.
Напред с обичта!Поздравления!