Облаците слизат ниско над главите.
Вятърът се спуска долу във тревите.
Слънцето изчезна и не гледа тук,
щото на земята климата е друг.
Цепи се небето- цяло се раздира.
Вятърът се сили- гарда си избира.
И в притихналите бели градове
сурнаха се ниски, мокри дъждове.
© Никола Апостолов All rights reserved.