Гледам твоята снимка,
която сякаш държи ме в примка.
Отварям я тъй развълнувано
и я гледам толкова влюбено.
А очите от нея ме изпиват,
с любов ме цялата заливат.
Но жалко, любовта ми до тебе не стига.
Ти връщаш я без да има причина.
А аз те чакам да я приемеш,
това, което ти принадлежи, да си вземеш.
© Янита All rights reserved.
това, което ти принадлежи, да си вземеш."
Дали ще се сети? Ох,ти глупав Lord...