Когато си говорим със смеха,
очите са пристанище за рози,
които не увяхват - на инат
и никога не са престорени.
Когато в дом - широкото небе,
са полети, родени помежду ни
и любовта - преливащо сърце,
не може да се изрази със думи...
Когато сме от другата страна
на дълги самоти и къси вени,
рисуваме от танца на пчела
етюди светлина за теб и мене.
Преселим ли се в звездни имена,
дали ще има кой да ни познае?
По Коледите стават чудеса,
но само ако знаем, че така е.