Греховете вече са моя сянка,
да обърквам хората ми е специалност.
Колко сълзи на този свят причиних,
а още колко сърца разбих...
Ледената кралица ми викат...
Един по един всички отпадат,
но така е... веднъж подарила сърцето си,
няма връщане назад...
© Ив All rights reserved.