НОЕМВРИ
Ноември си отива!
Оставя облаци...
/и скрити бури/!
Оставя спомени...
За пясък и море,
за изгреви и залези...
Ноември си отива!
Оставя ми дъжда...
/и сълзи, но за тях мълча/!
Оставя тишина...
Пропита със докосвания
и сънища, неизсънувани.
Ноември си отива!
Бавно!
Завит с мъгла...
И не сънувам вече!
Диана Димитрова
15.11.2023
© Диана Димитрова All rights reserved.