* * *
По Pin4e: (Павлина ЙОСЕВА)
http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=126194
Когато се кръстят душите,
забиват нокти в очите на Дявола!...
Когато съхнат сълзите,
гласът им крещи на вятъра...
Мъката сбира куража си
и се впива в сърцето,
след туй изсипва багажа си,
да ти тежи на ръцете...
Тежко се носи товарът
на спомени пълни с тегоба,
но щом хвърлен е зарът,
ще си го носим до гроба...
В храм отдавна не влизам,
"разведох" се с тебе, Господи,
висока е твоята миза,
(а и... Pin4e казва, че... подло е...)
А тя... май добре те познава,
усетила колко солено е,
да се молиш и сляпо да вярваш,
докато... стане "студено".
Вярата повод единствен е,
зарад любов да те мразят,
но... когато се кръстят душите,
са нокти в очите на Дявола...
* * *
© Валентин Желязков All rights reserved.
невероятно вълнуващо...
но... когато се кръстят душите,
са нокти в очите на Дявола...
страшно силно...до болка силно...!