~&*~ НОКТЮРНО
Просто така~*
Затворена между стените
пак набързо пиша
и пръстите ми тичат нежно~
танцуват по клавишите
Последвала зова на своята мечта...
А зад прозореца ми Времето
пак със любопитство в страниците
на монитора наднича...
Каква ли ще е днес
рисунката ми на листа~*
- Душата ми жадува
да те гали и облича...
Очите ми са като твоите- кафе
Скръбта ти виждам аз
на моята прилича...
( прошепна Времето без устни
Нарисува по ръцете ми тез свои мисли)
- Нали знаеш, че тук, където съм
От твойте приказки...
тук вече има~*
И в тази бяла зима
с топлината на очите ти се сливам~*
Ангелогласна моя
Струна в Ангелската лира...
Аз за тебе вече идвам
( прошепна Времето без устни
Нарисува по ръцете ми тез свои мисли)
- Приказките дето ги разказваш
Все за мене ли разказваш ги, Любима...
със тях орисано е Утрото
и всяка Нощ предричаш ти, Царкиньо...
Идвам аз за теб
Не мога да живея тъй далечен
И все в тез Небета да се взирам
Да търся твоя поглед нежен
И ако той от мъка е премрежен
Сърцето ми да плаче с тебе
Ооо, Ангелогласна моя!
Аз за тебе вече идвам...
Когато пуснах те на чуждата земя
Помислих си, че силно птиче пее ти в гръдта
Но ти не си за този свят, Любима
и аз отново ще те прибера
При мен да си
И при мастилницита с тюркоазено мастило~*
Последвала зова на своята мечта...
( прошепна Времето без устни
Нарисува по ръцете ми тез свои мисли)
5 януари 2012 г
само нежни длани~*
Л-Е
http://vbox7.com/play:e90c143138
© Л-Е All rights reserved.
Поздрав!