По пътищата на страната
до днес търкалям колела...
И с биография богата,
разгръщам своите дела.
Прехвърлям тела и багажи
в оазиси и във миражи.
Не се надявам да се спра
и плодове да забера!
Да имам собствен дом с градина.
Децата ми там да растат.
Да нямат хората причина
бездомник да ме нарекат!
Аз от живот ще се лиша,
но всичко туй ще разреша!
© Христо Славов All rights reserved.