Jun 11, 2017, 8:53 PM

Норе 

  Poetry » Other
310 0 2

Който пръв обича,
се озовава на кръста.

 

За да бъда обичана,
трябва ли да съм мъртва?!

© Надежда Тошкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??