Маска след маска,
къде сме ние под тях?
Лъжа и лицемерие
са обгърнали целия свят.
Никой не е себе си, уви,
светът е потънал в лъжи.
Омраза, презрение -
това вече е нормалното
човешко поведение.
Усмивките са празни и фалшиви
на лицата на хората крадливи.
Не е модерно да си себе си, уви,
спри се за малко и маската сложи,
усмихни се с презрение...
и задоволи света с „нормалното” си поведение.
© Вили Мотовили All rights reserved.