Нощта е моята стихия,
тиха, тъжна и сама.
Тя носи в себе си магия
на силна любеща жена.
Нощта е призрачно красива
със свойта черна топлина,
с "огньовете", които я убиват,
и със свойта дива тишина.
Да, тя е моята стихия,
разпалва чувствата, страстта.
И съжалявам аз ония,
които се страхуват от нощта!
© Ана Николова All rights reserved.