Dec 14, 2007, 10:51 AM

Нощ 

  Poetry » Love
1293 0 2

Песен нежно изпълва моите уши.

Думи приказни звучат и

сълзи покриват моите очи...

 

Цяла нощ...

с мислите си аз бях.

За теб теб мечтах.

 

Теб бленувах,

да те любя

аз жадувах.

 

Не чу ти моя зов,

а стаята бе пълна

с нежност и любов.

 

Чувствах самота,

но важно бе,

че не бях с друга през нощта...

© Александьр Кардалев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??