Nov 3, 2016, 11:30 AM

Нощ под звездите 

  Poetry » Love
291 1 0

Нека звездите за теб сияят,

нека те огрее хубава луна,

че две очи за теб мечтаят -

за теб, жена.

 

Че ти си хубава мома,

зефир да гали твоята коса в нощта

и сред нейната тъма

да те топли нежността.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??