Нощ, тишина, мрак!
Момиче, сълзи, болка!
Кухня, нож, вени!
Трепет, отчаяние, утеха!
Сбогом, мъка!
Сбогом, болка!
Сбогом, мечти!
Сбогом, надежди!
Сбогом, живот!
Добър ден, успокоение!
Добър ден, смърт!
Кухня, под, кръв,
едно сърце, една душа, едно момиче.
Заради глупавата любов
бе убит един млад живот!
© Сладурркатта All rights reserved.