Jul 30, 2024, 8:40 AM

Нощен полет 

  Poetry » Love
84 0 0

       

       Нощен полет

 

Въздухът не ми достига,

тъмно, няма светлина…

Иска ми се да съм птица

в нощното небе да полетя.

 

Може би ще те открия,

буден ли си още ти?

Що за лоша орисия?

Времето ни раздели.

 

Спиш ли? Още ли сънуваш

моите коси, очи?

В този сън дали откриваш

само моите черти?

 

Пулсът ми дали усещаш?

Как обича моето сърце!

Устните ми ще докоснат

нежно твоето лице.

 

        Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??