The work is not suitable for people under 18 years of age.
Свещичка весело в стаята пращеше,
на балкона вятър в косите шумолеше...
Гласовете се сливаха в тихата вечер и се гонеха с безкрая,
за друго място в онзи момент не исках и да зная...
Сплетени в топла прегръдка и незаменимо ухание,
притихнали и доволни с постепенно променящо се дихание...
Пръстите се хвърлиха в изследователска разходка,
бродиха безспир, търсеха все по-чувствителна находка!
Устните си намериха закачлива компания
и се впускаха стремглаво в свойта изискана мания!
Клепачите срамежливо закриха очите,
на други сетива се предаваха игрите...
Ушите бяха тези, които чуваха гърления стон,
а езиците правещи един на друг свещен поклон...
Нервите затрепериха от спохождащи ги импулси,
а тялото се засвятка в сериозни конвулсии...
Косите се стелеха небрежно разпиляно,
а пък дрехите хвърчаха толкова припряно...
Накрая настъпи среднощна тишина,
едната фигура „напускаше” тима!!!
© Бобчо All rights reserved.