Oct 25, 2024, 8:38 PM

Нощни фонтани 

  Poetry
69 0 0

нощни фонтани

шумят монотонно и

любвеизконно -

 

в сърца се вселяват и

по̀ривно добротворя̀т

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??