Jun 6, 2010, 9:29 PM

Нощта 

  Poetry » Other
1132 0 11

Прошумоля

измокрена гората.

Облаче

прецапа изведнъж

под кротичкия дъжд.

Заспа

унесена тревата,

скри се

отведнъж луната.

Нощта

обви земята,

обсипа

небето със звезди.

Отекват

само калните ù стъпки,

решила

да накара всичко да заспи.

 

© Ирена Чинтова Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??