Нощта е нежна. Боледува денят,
смазан от грубост, убийства, жестокост.
Нежност и обич, любов
чакат нейното нежно докосване.
Влюбени сенки и свидни желания
шепнат за срещи и нежни минути.
Ласките видими, думи незвани,
сълзи стаени, болки нечути.
Денят е жесток, светът е огромен.
Нежна е само нощта на щастливия спомен.
© Рени Григорова All rights reserved.