Нощта е толкова прекрасна,
зове ни към греха.
Идвам при теб много страстна,
а ти угасяш всяка светлина.
Остава само да свети електрическата печка
и една запалена с любов свещ.
За нас няма никаква пречка
да се отдадем ние с кеф.
Нощта е толкова прекрасна,
още повече след преживяното.
Отивам в моята стая щастлива,
но искам те отново и отново.
© Пролетното момиче All rights reserved.