Нощта е приказна и пак е лято.
Вълните галят нашите тела.
Звезди разпръснати небесно ято
и кротък вятър носи чудеса.
Прегърнати танцуваме в водата
и целите сме капки светлина.
Замаяни с копнеж за свободата.
Целувам нежно твоята ръка.
И сякаш Космосът врати разтваря.
Щастливи сме от тази тишина,
а голотата ни стени събаря.
Отпивам с устни чиста любовта.
Нощта е приказна и пак е лято...
© Гедеон All rights reserved.