Нощта е тъжна
виното искри
в чашите кристални,
неизпити,
раздяланта се крие
в тъмните ъгли
явила се потайно,
от чувства неразкрити.
Любовта отпива глътки,
на прощаване
прибира спомени
обвити от тъга
ще търся две сърца
пламтящи и признание
на масата две чаши
пред тях е Самота.
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов All rights reserved.