Oct 22, 2024, 10:37 AM

Носталгичен вопъл 

  Poetry
47 0 0

„В позиция на опозиция

вопием за справедливост.

То така бива ли? -

влачихме като биволи

                         коалиция.

Мандатоносители,

           таман позаситени -

те ти нова кондиция:

(а бяхме най-важните!)

без власт и пост

                 да постим...

                след блажното“.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??