Oct 8, 2012, 10:58 AM

Носталгично... 

  Poetry
434 0 8

Звукът от стъпки по изсъхнали листа
дълбоко в душата ми отеква.
Забравен спомен ми донася есента
и сякаш тихо някак ме упреква.

 

Носталгично за изминалите дни…
Клоните оголени напомнят,
че след лятото оставаме сами…
В живота всичко е сезонно.

 

Носталгично за пролетите сълзи…
Капки дъжд по кожата се стичат.
Потъвам в тези есенни мъгли…
Есенно ми е и малко носталгично.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??