Как ми е тежко без вас,
носталгия имах в онзи тежък за мен час.
Сърцето ме боли,
защото си отивах за кратко дори.
Колко много ме болеше.
Сякаш сърцето ми на две се делеше,
от раздялата много боли,
макар и да е за малко дори.
Как ми се иска да я няма,
тая носталгия да потъне в дълбока яма.
© Нина Петкова All rights reserved.