Apr 27, 2010, 8:28 PM

Нова... 

  Poetry » Other
800 0 3


Посрещнах пролетта
с една друга част от мен.
Измих се от прахта
на всеки минал ден.
Простих на вечността,
че не иска да е с мен.
Създадох улица -
ще оставиш ли света,
за да тръгнеш с мен?

...

© Сюзън Смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??