Броени часове остават
преди да дойде Новата Година
И всеки пак си пожелава
да бъде малко по-щаслива.
С поглед пълен с надежди
броиме гласно миговете
Тя ще дойде бяла,свежа
усмихвайки се много нежно
И чакана тъй както нищо друго
с недоизказаните думи и копнежи
Ще пристъпи леко и свенливо
с ръце препълнени от нашите стремежи
И в първите минути ще целуне
челата ни с пожелания горещи
да бъдем толкова щасливи
колкото в мечтите съкровенни...
© Десислава Панчева All rights reserved.