Mar 19, 2009, 2:51 AM

Нова песен (Пак ще съм луда) 

  Poetry
504 0 4

Аз съм друга песен
и косите ми са чупливи.
В дъждовната есен
скитам по пътища криви.

 

 

Ти ме извая
в мимолетно дихание,
което в безкрая
е черно изгнание...

 

 

Днес се прераждам
с мъки Сизифови.
А колко отдавна
предрекох го в стихове.

 

 

Кръгът се пречупва
и чувам гласа си.
Пак ще съм луда,
но далеч от гнева си.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??