Oct 3, 2012, 10:19 PM  

Новата в харема 

  Poetry
619 0 3

ако ще живея в харема
да знаеш че ще се сближа
с другите ти жени
ще ги питам
доволни ли са от теб
не като полов атлет
разбира се
а като човек
със когото да могат
да разговарят
когато са тъжни
и дали ги погалваш
ей тъй
просто защото ти се ще
да усетиш със пръсти
мекотата
на устните им
ще ги гледам ревниво
естествено
особено ако са по-млади от мен
и ще пресмятам
кои биха могли да са
моите плюсове
със които да те накарам
да забравиш не за миг
а завинаги
автобуса
пълен с толкова много жени
във живота ти
те едва ли са ти дали
това което си търсил
щом парче по парче
го събираш от всяка
в ума си

© Павлина Гатева All rights reserved.

Публикувано във:

"Нова българска литература" Алманах "Романтика", 2019, с.124

 

Блог Книголюбие  30.01.2016

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??