Jan 2, 2013, 10:42 PM

Новите мечти 

  Poetry
385 0 0

Новите мечти приличаха на старите,
обсипани с вяра и надежда.
В сърцата да горят на любовта пожарите,
че този огън към добро отвежда.

 

Да пораснат в душите от вълшебни семена
цветове магични на красиви чувства -
като цвете слънчево да цъфне доброта,
че плодовете нейни винаги са вкусни.

 

Да превърнем в щастие и зимното небе,
да открием радости в снежни преспи
и да търсим винаги в себе си дете,
за да запазим в сърцата си човечност.

 

Новите мечти ще остареят,
ще повехнат, ала няма да умрат,
в сърцата наши щом узрее
на човечна доброта плодът.

© Или Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??