May 20, 2007, 3:23 PM

Новият Ден 

  Poetry
991 0 1
Непрогледен мрак.

Отварям очи
и ето че започва новият ден.

Ден, изпълнен с радост и страдание,
ден, изпълнен с омраза и любов,
ден, изпълнен с провали и успехи,
но все пак нов ден!

Той винаги свършва,
а след това отново

Непрогледен мрак.

==============================================================
Написах това стихотворение, защото бях вдъхновен от стихотворението "Денят",на Атанас Димитров (Walkearth) - моят добър приятел и съученик - за което му благодаря.

Негово стихотворение можете да  видите на адрес: http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=15809

© Незнаен Войн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Браво, войне!6
    Ще прочета и твоето вдъхновение!
Random works
: ??:??