яхнал лудия кон на мерака
буйно препуска през мрака
новият ден и камбана удари
буди растения хора и твари
дърпа завеси поднася кафе
гъделичка разсмива зове
пъхва сънливци под душа
с всяко радио пее не слуша
хороскопи реклами и новини
щом нещо му трябва го грабва
и хуква а ти... върви го гони
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.