Аз не харесвам ранобудните днес,
но разбирам техния протест.
Сърцето ми се натъжава -
на избори депутатът обещава
на бедните пенсионери спасение,
но вече кат е избран - за съжаление -
изчезва от главата му тоз спомен,
от съпричастността не остава и помен,
увеличава си още заплатата голяма,
дреме му за участта на който няма!
Такъв е този грешен свят,
ще има ли някога обрат!?
Заплатите на депутатите ще се повишат с 350 лева, а доходите на най-бедните пенсионери-с 4 лева и 50 стотинки.Възмутитетелно!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1213612
© Георги All rights reserved.