Dec 27, 2006, 8:52 PM

Ново 

  Poetry
680 0 3
Загадъчна но отново сама,
загадъчна но отново безмалвна,
изкачвам последната стълба
и започвам всичко отначало.

Загърбвам стария живот
забравям всичко което ми стори
изричам думите "ново начало"
и продалжавам да живея без теб.

© Даниела Илчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??