Приятели,
в минутата последна
на старата година,
към небесата
аз поглеждам
с благодарност,
че Ви има...
И нищо, че делят ни
разстояния,
за Бъдната година
ви изпращам
поздрав с пожелания:
Нека дните ви минават,
обсипани с късмет,
цветя и зов,
нека ви съпътстват
здраве, вяра
и Божествена покров,
фонтан от щастие
да блика,
плодове мечтите
да родят,
звезди сияйни
да блестят,
огън от любов
да топли този свят,
нека няма
във душите мрак,
смях и радост
да са вечен знак
на обич, благодат
и мир!
Благословена да е
и честита
Новата година
по цялата земя -
надлъж и шир!
Дейзи Патън
Йоханесбург
© Дейзи Патън All rights reserved.