Обръщам гръб на дребни слухове,
на всички лицемерни порицания,
до днес се вслушвах в малки умове,
подхождащи към мен с възклицания.
Житейският си пъзел аз ще наредя
без чуждата намеса осъдителна,
цената най-висока ще платя,
но няма да съм жертва изкупителна.
© Виктория Тасева All rights reserved.