Нужда
Нуждаех се всячески от теб вчера,
точно когато се чудех кой да избера.
Чудех се кой от двата пътя да поема,
а ти беше далеч от моята дилема.
Нуждаех се всячески от прегръдка,
Такава, която да ме постави в загадка.
Чудех се къде е топлината в огнището
и къде, освен в небето, да намеря слънцето.
Нуждаех се всячески от уюта на дома,
Нуждаех се от илюзията на ума.
Нуждаех се от твоята чудна илюзия,
нуждаех се, но не и от твоята амнезия.
Нуждая се и в този момент на самота,
който само знае истинската правота –
обичам те, нуждая се от теб и не мога...
не мога без теб, без твоите любов и тревога.
© Грийн Лейди All rights reserved.