и когато се събудя
тревогата отминава
виждам себе си
в очите зелени
ярък, светъл нюанс,
като твоите ще ги докарам;
и когато се събудя
животът ме заплита
във френска плитка,
така красива,
чак се възхищавам?!
и когато заспя
потъвам в света
на носталгията,
убеждаваща ме
завинаги да остана...
бягство има ли?
© Слънчоглед All rights reserved.