Mar 8, 2008, 9:42 PM

Някога 

  Poetry » Love
807 0 6
 

Някога

 

А имаше време, когато

сълзите й бяха елмаз,

косата й - бляскаво злато.

Тъй влюбен във нея бях аз.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??