Някога, когато бях дете -
птица, плаж, море...
Мида и във нея фас,
а какво съм аз?
Дали и аз не съм със вас,
заблуден и във захлас?
Към прекрасното небе
искам някой да ме отведе.
И в зеленото на синьото небе -
позната гледка от безкрайното море.
Във пясъка какво намирам аз?
Мида... и във нея фас!
© Светльо Иванов All rights reserved.
Много хубав стих! Поздравления!