Ако някога се срещнем
недей ме подминава.
Нима ще бъде непознат отсреща,
когото никога не си познавал?
Ако някога случайно
очите ни се видят някъде,
недей си спомняй болката безкрайна,
а обичта, която ще живее всякога.
Ако някога пътищата наши
в безкрая сгушат се отново,
помни-животът не е толкоз страшен,
ти ше бъдеш просто луд, аз-болка твоя.
ЦГ.
© Цветелина All rights reserved.